Російський десантний корабель «Ямал» отримав критичні пошкодження — ГУР

23 березня у окупованому Криму українські військові успішно уразили об’єкти чорноморського флоту росії, зокрема великий денсантний корабель «Ямал».

 Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Так, захисники атакували 13-й судноремонтний завод чф рф у Севастополі, де, був пришвартований великий десантний корабель ворога «ямал».

У розвідці оцінили характер пошкоджень вдк «Ямал» як критичний. У кораблі пробоїна у верхній палубі зумовила крен на правий борт. Наразі окупанти безперервно відкачують воду із ураженого судна.

«Інші деталі про втрати агресора внаслідок ракетної атаки Сил безпеки та оборони України проти військових об’єктів терористичної росії уточнюються», — додають у ГУР.

Нагадаємо, Збройні сили успішно уразили два великі десантні кораблі «Ямал» та «Азов» рф у окупованому Севастополі ввечері 23 березня. Крім кораблів, уражені декілька об’єктів інфраструктури Чорноморського флоту рф та головний центр зв’язку.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Генштаб ЗСУ розповів про втрати ворога станом на 25 березня