Російський Forbes назвав антивоєнний заклик на сторінці «проблемою»

Журнал Forbes у Росії вибачився перед читачами за заклик до росіян зупинити війну та пообіцяв якнайшвидше прибрати його.

Заклик на Forbs та ряді інших російських сайтів розмітили хакери Anonymous.

«Дорогі читачі! Ви могли зіткнутися з тим, що на головній сторінці нашого сайту відображається антивоєнний заклик із логотипом угруповання хакера Anonymous. Ми робимо все можливе, щоб усунути проблему якнайшвидше», — написали Forbs у Facebook.

 

❗️Дорогие читатели! Вы могли столкнуться с тем, что на главной странице нашего сайта отображается антивоенный призыв с...

Posted by Forbes Russia on Monday, February 28, 2022

У коментарях люди обурились заявою видання. Вони цікавляться з яких пір антивоєнний заклик став проблемою, яка потребує усунення. Деякі користувачі порадили редакції видання усунути іншу проблему під назвою «Путін».

Хакери з групи Anonymous, які оголосили кібервійну Російській Федерації, намагаються донести до росіян правду про бойові дії в Україні. Раніше вони переривали телеефіри каналів РФ та показували відеоролик з наслідками російських обстрілів.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Розкриємо те, що ви приховували роками». Хакери із Anonymous записали звернення до Путіна (відео)