Російським солдатам нав'язують думку, що війну треба завершити до 9 травня — Генштаб ЗСУ

Не зважаючи на значні втрати та деморалізований особовий склад, керівництво російської федерації не відмовляється від продовження війни проти України. Натомість воно нав'язує солдатам думку, що вторгнення необхідно завершити до 9 травня 2022 року.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

На території Придністровʼя російські куратори ширять чутки про втягування цього невизнаного формування у війну з Україною. 

При цьому більшість медичних установ рф поблизу кордону з України переповнені пораненими російськими військовими. Особливо критичних втрат у живій силі та техніці зазнали підрозділи повітряно-десантних військ, боєздатність яких ворог намагається терміново поновити.

В окупованому Криму у розташуванні 126-ї окремої бригади берегової оборони, відбулась прощальна церемонія одночасно із близько 100 загиблими військовими підрозділу. Подібні заходи нещодавно відбулись і в матроському клубі міста Севастополя, де прощались із загиблими морськими піхотинцями.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На Харківщині російський гелікоптер обстріляв позиції своєї ж армії