Росія вночі масовано обстріляла Україну. Є влучання у Львові, Луцьку, Дніпрі (фото)

Внаслідок російської ракетної атаки в ніч на 15 серпня у низці міст пролунали вибухи. У Львові та Луцьку зафіксовано влучення ворожих цілей, а у Дніпрі сталася пожежа на підприємстві, і є постраждалі.

Про наслідки ворожої атаки повідомили голови обоасних ОВА та мери міст. 

Наслідки у Львові

Мер Львова Андрій Садовий у своєму Telegram повідомив, що силам та засобам ППО вдалося збити чималу кількість ворожих ракет під час відбиття повітряної атаки.

«Багато збитих ракет, але й маємо попадання по Львову. На жаль, постраждали і приватні помешкання. Відповідні служби вже всі на виїзді», — написав він.

Згодом Садовий додав, що у Львові — влучення у житлові будинки, триває евакуація.

У Львові через російський обстріл перекрили вулицю Ряшівську. Крім того, тимчасово змінено схему руху тролейбуси 23 та 30, а також автобуси 14, 21 та 92.

Мер показав наслідки влучання російської ракети у двір дитячого садка. Там утворилася вирва завглибшки 9 і діаметром 20 м. У будинку навпроти пошкоджені понад сто квартир, вибиті 500 вікон. Чотири людини отримують меддопомогу.

https://t.me/andriysadovyi/1614

У Львівській області, а саме у Ставчанах пошкоджені 10 будинків. Станом на цю годину відомо про людей, які зазнали легких травм. Пошкоджені будинки також у Суховолі. Постраждалих на цю мить немає. Про це написав Максим Козицький, голова Львівської ОВА.

Результати російської атаки на Луцьк

У Луцьку в результаті російської ракетної атаки загинуло троє людей, ще кілька постраждалих перебувають у лікарні.

«У Луцьку є влучення по одному з промислових підприємств... Усі екстрені служби працюють на місці», — написав у Telegram Юрій Погуляйко, глава Волинської ОВА.

Він зазначив, що під час нічної повітряної тривоги в області працювали сили ППО.

«Та, на жаль, маємо «приліт» в одне із підприємств промисловості в обласному центрі. Поки що відомо про двох постраждалих. Про їх стан згодом повідомимо... Прошу не розповсюджувати інформацію будь-де про деталі події», — повідомив чиновник.

Ситуація у Дніпрі

Через російський обстріл на підприємстві у Дніпрі спалахнула пожежа. Дві людини поранені, написав у Telegram голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. Пожежа загалом охопила понад 800 кв м. Її локалізували. 

«Поранені 2 людини. 59-річна жінка отримала легкі ушкодження й лікуватиметься вдома. 70-річного чоловіка госпіталізували. Він у стані середньої тяжкості», — написав він.

За словами Лисака, ППО збила над Дніпропетровщиною 7 крилатих ракет Х-101/555.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У ГУР попередили про можливий ракетний терор на День Незалежності