Росія продовжує перекидати військових до кордону з Україною — Пентагон
Getty Images

Сполучені Штати стверджують, що російські військові продовжують прибувати до українських кордонів.

Про це заявив представник Пентагону Джон Кірбі.

«Ми говорили більш ніж про 100 тис. людей. Ми не змінюємо думки щодо такої чисельності. Додаткові підрозділи РФ продовжують прибувати до українського кордону, зокрема за останні дні», — заявив він.

Крім того, військові і на території Росії, і на території Білорусі продовжують отримувати медичну та логістичну підтримку.

«Ми бачили, як він (Путін — Прим. ред.) посилює такого роду підтримку для цих сил, що, вочевидь, включає встановлення польових госпіталів, лікарів, медперсоналу, а також багато чого іншого, що необхідно для забезпечення медичної допомоги військам у польових умовах», — сказав Кірбі в коментарі Укрінформ.

Проте зазначили, що це не гарантує новий наступ на Україну буде. У США вважають, що у Росії ще віршують буде вторгнення чи ні.

Раніше Reuters з посиланням на джерела повідомило, що Росія постачає запаси крові для військових біля кордону з Україною. Це має вирішальне значення, якщо Москва наважиться на вторгнення. Білий дім та Пентагон не підтвердив і не спростував цю інформацію.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Курс самогубства. Як заяви кремлівських політиків знецінюють рубль