Росія розробляє кілька сценаріїв за результатами «референдумів» на окупованих територіях — розвідка

В українській розвідці повідомили, що за результатом псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях не обов'язкового стане їх приєднання до рф.

Про це в інтерв'ю виданню «РБК-Україна» розповів Кирило Буданов, начальник Головного управління розвідки Міноборони.

«Готуються на 11 вересня. Ви маєте розуміти, що між підготовкою і фактом це, як то кажуть, довгий шлях, і чи приведе він саме до тієї мети, до якої вони готуються, покаже тільки час і наша вся робота», — сказав Буданов. 

За його словами, росія розробляє альтернативні сценарії за результатами «референдумів», серед яких створення квазіреспублік.  

«Вони готуються до приєднання, але паралельно з цим є інші варіанти. Створення нових «народних республік», створення однієї великої «народної республіки», приєднання великої території до Росії, приєднання окремої території до Росії — це все буде вирішуватися, як і завжди в Росії, в останній день», — зауважив Буданов. 

Також, за його словами, у серпні українці побачать перші перемоги, а наприкінці року активні бойові дії досить зменшаться. Але це ще не буде кінцем війни. 

На запитання про те, коли закінчиться війна Буданов відповів: «Наступний рік, я так вважаю».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Поблизу Мелітополя підірвали залізничний міст, яким окупанти перевозили зброю на фронт — ССО