Росія вдарила по порту Одеси, коли там перебували Зеленський і прем'єр Греції
ProtoThema

Вранці 6 березня росіяни завдали ракетного удару по Одесі неподалік від місця зустрічі президента Володимира Зеленського та грецького прем'єра Кіріакоса Міцотакіса.

Про це повідомляє Суспільне.

Президент на пресконференції повідомив, що внаслідок обстрілу є загиблі і поранені.

«Ми бачили сьогодні цей удар. Ви бачите, з ким ми маємо справу, їм все одно, куди бити. Я знаю, що сьогодні були жертви, всіх деталей не знаю ще, але знаю. що є загиблі, є поранені», — сказав Зеленський.

За словами президента, атака відбувалася, коли він перебував з грецьким прем'єром у порту. Міцотакіс сказав, що вибухи були близько від них.

«Президент Зеленський і його штаб нам показував і пояснював значення порту і те, що робиться, щоб відновити і посилити шлях морський український і яку шкоду зазнав під час атак. Уже в самому кінці ми почули звук сирен і вибухи, які були дуже близько від нас. Ми не встигли піти в захищене місце, це дуже вражаючий досвід», — розповів він.

Раніше грецьке видання ProtoThema з посиланням на джерела в уряді писало, що ракета поцілила за 150 м від грецької делегації. З її учасників ніхто не постраждав, а сам візит до Одесі далі пройшов за планом.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росія вдарила по Боровій на Харківщині: є загиблий та поранені (фото)