Росія вдарила ракетами по трьом областям

Російські війська удень 2 квітня продовжили ракетні обстріли України — удари були завдані по Шепетівці у Хмельницькій області, Миргороді у Полтавській та Павлограді в Дніпропетровській.

Про вибухи на Хмельниччині спочатку повідомили у соцмережах, а потім Сергій Гамалій, голова ОГА, звернувся до жителів Шепетівки з проханням зберігати спокій, залишатися вдома та не публікувати фото і відео. Деталі щодо місця ураження, руйнування та постраждалих він не повідомив.

Голова Полтавської ОДА Дмитро Лунін проінформував про три «прильоти» по інфраструктурі. За попередньої інформації, жертв немає.

У Павлоградському районі, за словами Валентина Резніченко, голови Дніпропетровської області, ворожа ракета влучила у залізницю. В результаті обстрілу вибухнули вагони, сильно пошкоджені колії та контактні мережі. Наразі відомо про одного постраждалого. Ще одна ракета впала на відкриту місцевість.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Російські військові у білорусі відкрили базар, де торгують награбованим в Україні