Хмельниччину атакували чотири «шахеди»: що відомо (оновлено)

Уночі 13 травня під час повітряної тривоги росіяни завдали удару по Хмельниччині. Про це повідомляє пресслужб ОВА.

«Сьогодні під час повітряної тривоги ворог атакував Хмельниччину. На жаль, маємо приліт по критичній інфраструктурі. Об'єкт знаходиться за межами населених пунктів», — йдеться у повідомленні.

Повітряна тривога у Хмельницькому завершилася о 7:04, проте, за словами мера Олександра Симчишина, звуки вибухів ще може бути чутно певний час.

В ОВА також попередили про затримку частину поїздів. В Укрзалізниці уточнили, очікується суттєва затримка щонайменше п'ятьох рейсів:

  • №38/36 Ужгород, Перемишль — Одеса;
  • №119 Запоріжжя — Львів;
  • №139 Київ — Кам'янець-Подільський;
  • 85/233 Покровськ, Дніпро — Львів;
  • №716 Перемишль — Київ.

Оновлено 7:50

Мер повідомив, що у Хмельницькому прильотів не зафіксовано, однак у результаті ворожої атаки є влучання в об’єкт на території однієї з громад Хмельницького району. Пожежа триває. 

Внаслідок вибухових хвиль у Хмельницькому пошкоджено навчальні заклади, медичні заклади, адміністративні будівлі, промислові об’єкти, багатоповерхові та індивідуальні житлові будинки. 

Також є постраждалі і поранені мешканці громади. Кількість уточнюється. 

Оновлено 10:40

Симчишин в ефірі телемарафону розповів, що внаслідок атаки постраждали 11 місцевих жителів, а пожежу ще гаситимуть кілька годин.

Водночас речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що область атакували одразу «шахеди».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

В окупованому Луганську пролунало кілька потужних вибухів, почалась пожежа на заводі (фото, відео)