Росія завдала ракетного удару по вокзалу у Краматорську: десятки загиблих та поранених

Росія обстріляла ракетами залізничний вокзал у Краматорську.

Про це повідомив Павло Кириленко, голова Донецької ОВА.

«Касетним Іскандером — по залізничному вокзалу Краматорська вдарили російські фашисти. Поліція та рятувальники, що працюють на місці, повідомляють про десятки загиблих та поранених людей», — проінформував він.

Під час ракетного удару на вокзалі перебували тисячі людей, які чекали поїздів для евакуації до більш безпечних областей України.

«Рашисти добре знали, куди цілять і чого хочуть: вони хочуть посіяти паніку і страх, хочуть взяти у заручники якомога більше мирних людей. Російська федерація — країна нелюдів і злочинців. Зло має бути зупинене!», — наголосив Кириленко.

За даними Олександра Камишіна, голови правління Укрзалізниці, по вокзалу вдарили двома ракетами.

Нагадаємо, із Краматорська та навколишніх населених пунктів продовжується масова евакуація населення. Люди, які не мають власних авто, виїжджають переважно залізницею. Лише 6 квітня Укрзалізниця вивезла 14 тисяч жителів Барвінкового, Лозової, Краматорська та Слов’янська.

7 квітня російські літаки обстріляли шляхопровід біля станції Барвінкове, чим заблокували три евакуаційні потяги з Краматорська та Слов'янська. Вони змогли продовжити рух лише вночі.