Росіяни вдарили з «С-300» по Слов'янську: 5 загиблих і 15 поранених (оновлено)

14 квітня росіяни обстріляли Слов'янськ, Краматорськ та Костянтинівку. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Найбільших руйнувань зазнав  Слов'янськ. Ворог влучив у три п‘ятиповерхових будинки. Один з них частково зруйнований, в інших — сталося загоряння квартир. Також пошкоджені будинки довкола. 

Голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомляє про одного загиблого та 6 постраждалих, голова ОВА пише, що поранених п‘ятеро.

обстріл Слов'янська 14 квітня

Мер міста Вадим Лях повідомив, що під завалами однієї з багатоповерхівок залишаються люди, у тому числі — дитина.

За його словами, сьогоднішній удар по Слов‘янську став одним з найбільш масованих від початку 2023 року.

ОНОВЛЕНО 18:45

Глова ОВА повідомив, що вже відомо про 5 загиблих і 15 поранених. Під завалами можуть перебувати семеро людей, у тому числі одна дитина.

За попередніми даними, обстріл вівся ракетами С-300. Пошкоджено 5 багатоповерхівок і 5 приватних будинків, крамницю, господарський центр, клуб і 3 автівки.

Обстріл Словянська с-300 14 квітня

Мер Краматорська Олександр Гончаренко повідомив, що внаслідок ворожого обстрілу руйнувань зазнав гаражний кооператив, пошкоджено скління закладу освіти та кількох багатоквартирних будинків. За попередньою інформацією, без постраждалих.

обстріл Краматорська 14 квітня

обстріл Краматорська 14 квітня фото

Деталі про обстріл Костянтинівки офіційні особи поки не повідомляли. Голова ОВА лише зазначив, що, за попередніми даними, там обійшлося без жертв. 

Оновлення 19:48

Дитина, яку рятувальники дістали з-під завалів у Слов'янську, померла в машині швидкої допомоги.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Плануючі бомби використовують і Україна, і росія: у кого вони кращі