Росія заявила про відведення військових від українських кордонів
Getty Images

Південний та Західний військові округи РФ сьогодні почнуть повертатися у місця постійної дислокації війська після навчань.

Про це заявив Ігор Конашенков, представник Міноборони Росії, пише російський «Інтерфакс».

«Підрозділи Південного та Західного військових округів, які виконали завдання, вже розпочали завантаження на залізничний та автомобільний транспорт і сьогодні почнуть рух у свої військові гарнізони. Окремі підрозділи здійснять марші своїм ходом у складі військових колон », — сказав Конашенков.

Водночас частина російських військових залишатимуться на кордоні в рамках спільних навчань з Білорусією «Союзна рішучість». Зокрема йдеться про війська Східного військового округу та ВДВ, які тренуються відбивати агресію проти Союзної держави під час оборонної операції.

Раніше речник Путіна Дмитро Пєсков заявив, що очільник Кремля готовий до діалогу з Заходом стосовно гарантій безпеки та дипломатичного вирішення конфлікту.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Новий штам Путіна». Користувачі соцмереж відреагували мемами та фотожабами на новини про загрозу нападу Росії 16 лютого (фото)