Росіянам не вдається просунутися на Сіверськ з боку Лисичанська — Гайдай

Росіяни стягують війська поблизу Білогорівки, обстрілюють навколишні населені пункти, але просунутися з боку Лисичанська на Сіверськ їм не вдається.

Про це повідомив Сергій Гайдай, голова Луганської ОВА.

«Ворог стягує війська поблизу Білогорівки, обстрілює навколишні населені пункти, завдає авіаційних ударів, а швидкоруч окупувати усю Луганщину все ще не в змозі. Тільки упродовж останньої ночі росіяни здійснили сім артилерійських обстрілів і чотири ракетних удари», — розповів він.

За його словами, 9 липня окупанти потрапили під вогонь української артилерії біля Золотарівки і вимушені були втекти зі своїх позицій. Також провалився їх наступ на Верхньокамʼянське.

«За чотири місяці росіяни просунулися на декілька кілометрів, обравши тактику суцільного знищення великих міст. Але вони все ще впевнені у своїх "героїчних" перемогах наприкінці лютого, живуть цим і не хочуть усвідомлювати реальність. А вона їх не дуже тішить», — додав Гайдай.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Битва за Донбас: британська розвідка назвала важливу ціль для росії