Росіяни атакували ракетами Одесу: вже 20 загиблих (оновлено)

Вдень 15 березня росія завдала кілька ракетних ударів по Одесі, внаслідок яких є багато загиблих та поранених.

Станом на 20:00 відомо про 20 жертв.

Про це повідомив голова ОВА Олег Кіпер.

Внаслідок повторної атаки загинули фельдшер та рятувальник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місці. Також є тяжко поранені. Загальна кількість травмованих уточнюється.

Суспільне Одеса повідомляло, що перші вибухи відбулися об 11:04, 11:05, а потім ще об 11:21. Повітряні сили тоді попереджали про загрозу удару балістичними ракетами.

В ДСНС повідомили, що внаслідок ракетного удару пошкоджено цивільну інфраструктуру. На місці влучання виникла пожежа.

Рятувальники ДСНС одразу прибули на місце удару та приступили до гасіння вогню, розбору завалів і пошуку постраждалих. Під час проведення робіт ворог повторно завдав ракетний удар, внаслідок якого загинув рятувальник.

Ударом також пошкоджено 10 приватних будинків, станція технічного обслуговування, газопровід низького тиску та 2 пожежно-рятувальні автомобілі. Наразі тривають роботи щодо ліквідації пожежі газопроводу та приватного будинку на загальній площі близько 120 кв. м.

ракетний удар по одесі 15 березня

ракетний удар одеса

ракетний удар одеса дснс

Оновлено

Кількість жертв внаслідок російської ракетної атаки зросла до 16 людей. Ще 55 людей з пораненнями госпіталізовані, повідомив голова ОВА.

Оновлено

Голова МВС Ігор Клименко повідомив, що кількість постраждалих зросла до 73 осіб. Вони отримали поранення різного ступеня тяжкості. 

«На жаль, маємо втрати й серед особового складу Національної поліції. Сильні, безстрашні бійці. Без цифр, але з великою повагою до кожного загиблого», — повідомив він.

Ввечері Генпрокурор Андрій Костін повідомив, що кількість загиблих зросла до 19 осіб. Постраждали 73 людини.

Пізніше у ДСНС повідомили про 20 жертв.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росіяни вночі обстріляли Вінниччину. Відомо вже про двох загиблих (фото)