Росіяни атакували «шахедами» Одещину та Миколаївщину: є поранені та влучання по енергетиці

У ніч на 25 березня росіяни атакували Одеську та Миколаївську області ударними БПЛА та протирадіолокаційною ракетою.

Про це повідомляють Сили оборони півдня.

Перед атакою дронами, намагаючись зашкодити роботі ППО, окупанти випустили по Одещині протирадіолокаційну ракету Х-31П. Вона втратила бойову спроможність в повітрі.

Згодом загарбники кількома хвилями атакували «шахедів» з акваторії Чорного моря. По 4 дрони збили на Одещині та Миколаївщині.

На Одещині через влучання є пошкодження енергетичної інфраструктури, розповів очільник ОВА Олег Кіпер. Там спалахнула пожежа, її вже загасили. Люди унаслідок атаки не постраждали. Відновлювальні та ремонтні роботи тривають.

Частина Одеси залишилась без електропостачання, там діють екстрені відключення світла. Щоб зменшити навантаження на мережу, не працюватиме електротранспорт, також обмежено споживання промисловості.

На Миколаївщині один з дронів також влучив в енергетичний об’єкт. Там спалахнула пожежа, її вже загасили, постраждалих немає.

Також уламки збитого дрона пошкодили будинки в Миколаєві. Наразі відомо про 11 постраждалих — з них 9 отримали медичну допомогу на місці, а двох госпіталізували.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.