Росіяни набирають 10 тис. засуджених на війну в Україну — розвідка

В рф відкрили набір новобранців серед засуджених до приватних військових компаній на тлі великих втрат.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України у Telegram.

Зазначають, що набір засуджених триває у Республіці Адигея. Після підписання та виконання контрактів з ПВК, в’язням обіцяють повну амністію.

«Збір рекрутів відбувається на військовому полігоні поблизу хутору Молькіно Краснодарського краю. Він відомий як база підготовки бойовиків ПВК «Вагнер». Аналогічна робота проводиться у місцях позбавлення волі в Ростові, Санкт-Петербурзі та Нижньому Новгороді. Стаття, за якою було засуджено конкретну людину — неважлива. Навіть якщо це вбивство або інші тяжкі злочини. Всім обіцяють повну амністію після 6 місяців «служби», — йдеться в повідомленні.

При цьому, всі «новобранці» зобов’язані носити спеціальні жетони, які вказують на те, що вони в’язні, а також їм заборонено мати сенсорні телефони.

Як зазначає розвідка протягом двох місяців рф планує набрати 10 тис. «добровольців».

«Після цього склад ПВК буде передислокований на територію Донбасу. Серед основних завдань — встановлення контролю над дорогами на напрямку Ізюм – Слов’янськ — Бахмут», — повідомляють у ГУР.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росіяни виводять з ладу бойову техніку, щоб не відправлятись на війну