Росіяни не розуміють термін «денацифікація», тому кремль шукає заміну — ЗМІ

Російське видання «Проект» з'ясувало, що російське керівництво шукає заміну терміну «денацифікація», оскільки більшість росіян не розуміють, що це таке.

Журналісти зауважили, що пропагандист Дмитро Кисельов у своїй програмі довго пояснював значення цього слова та постійно повторював його в період з 27 лютого по 6 березня.

Однак у квітневих ефірах він практично перестав його вживати. Розслідувачі поспілкувалися з високопоставленим медіаменеджером та близькими до кремля соціологом та експертом.

Ті розповіли журналістам, що російське керівництво замовило телефонні опитування, які показали, що люди не розуміють значення терміну «денацифікація». Після цього пропагандисти почали гарячкого шукати нові слова, але нічого вдалого підібрати не змогли.

За словами співрозмовника видання, опитування свідчать про одне — населення росії хоче оголошення про перемогу. Неможливість її досягнути на вигадування все нових виправдань призвело до плутанини.

Нагадаємо, російське видання РИА «Новости» опублікувало статтю «Що Росія має зробити з Україною», де закликає знищити український народ і національну свідомість.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.