Росіяни обстріляли травмпункт у Миколаєві та зупинку у Харкові (фото)

В ніч на 1 серпня російські війська знову обстріляли Миколаїв та Харків. У результаті загинув один чоловік та ще четверо осіб отримали поранення.

Близько 1 ночі окупанти завдали масованого удару по Миколаєву, повідомив голова ОВА Віталій Кім.

Внаслідок ураження приватних будинків постраждали троє людей. Також внаслідок обстрілу виникла пожежа на території медичного диспансеру та згорів гуманітраний склад з медичними препаратами та продовольством.

Крім того, було розбито травмпункт однієї з лікарень, пошкоджено чотири будівлі, медичний автотранспорт, вибито вікна.

Мер міста Олександр Сєнкевич опублікував фото руйнувань. За його словам, травмпункт звели з нуля і відкрили наприкінці 2019 року. Це була перша будівля лікувального закладу, побудована за останні 20 років у Миколаєві.

травмпункт миколаїв обстріл 1 серпня

В результаті обстрілу будівля частково зруйнована. Від ударної хвилі та уламків вікна вилетіли і в сусідніх лікувальних відділеннях. На щастя, персонал та пацієнти не постраждали.

травмпункт миколаїв обстріл

травмпункт миколаїв обстріл

Харків росіяни обстріляли близько 7 ранку, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов. Ворожі снаряди впали біля зупинки громадського транспорту та на подвір’я багатоквартирного будинку.

У результаті поранення отримали чоловіки 30 та 72 років. Останній, на жаль, помер у лікарні.

Харків обстріл 1 серпня

Харків обстріл 1 серпня

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Зернова угода» запрацювала: перше судно вийшло з порту Одеси (фото)