Росіяни розгромили батальйон бойовиків так званої «днр» — перехоплення СБУ

На Донеччині російські військові розбомбили батальйон « днр», який воює у складі армії рф.

Перехоплену розмову оприлюднили у СБУ.

Йдеться про 2 батальйон першого армійського корпусу «народної міліції днр». Зазначають, що військових використовували, як гарматне м’ясо та не платили їм зарплатню. 

У розмові росіянин розповідає, як бойовиків з «днр» кинули на передову, а коли вони почали відходити назад, військові рф відкрили по ним вогонь.

В СБУ зазначають, що точна цифра втрат у результаті інциденту з боку рф замовчується.

 
Росіяни розбомбили батальйон «днр» на Донеччині

Росіяни розбомбили батальйон «днр» на Донеччині Мова йде про 2 батальйон першого армійського корпусу «народної міліції днр», який воює у складі армії рф. Російські загарбники намагалися зберегти цей інцидент у секреті, хоча мобілізовані з «л/днр» і так здогадуються, що їх використовують, як гарматне м’ясо. Але завдяки перехопленню СБУ про військові проколи рашистів знатиме весь світ. «Пацаны стояли где-то под Бердянском. Не получали ни зарплату, ни*уя. Я так понял, толком их и не кормили. А потом их кинули куда-то на передок. Они там стояли молча-молча, зае*ались стоять, начали назад отходить… Попали на россиян. Россияне их разъе*ошили… Вот те армия, прикинь», – розповідає один із бойовиків «днр», якого рф також мобілізувала на війну проти України. Точна цифра втрат у результаті інциденту з боку рф замовчується. Проте і без таких самознищень росіян, українські захисники ліквідували в боях майже 37,5 тис. окупантів. І продовжуємо це робити, аби наблизити перемогу України! #СБУ #ЗупинимоОкупантів #stoprussia

Posted by Служба безпеки України on Sunday, July 10, 2022

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.