Росіяни зловили солдатів з КНДР, які втекли з позицій на Курщині  — розвідка

Росіяни затримали 18 північнокорейських солдатів, які самовільно покинули свої позиції у Курській області. Їх можуть залучити до штурмових дій проти українських військових.

Про це hromadske розповіли джерела в ГУР МО.

Розвідка встановила, що близько 40 солдатів із КНДР після свого прибуття до рф навчали російських бійців застосовувати повітряні кулі у військових цілях, а ті натомість навчали представників Північної Кореї ведення сучасного піхотного бою.

Після навчання військовослужбовців з КНДР залишили у лісовому масиві на Курщині на декілька днів без їжі та без вказівок щодо подальших планів та намірів. Через це 18 північнокорейців вирішили самовільно покинути позиції, аби знайти російських командирів.

Але вже за дві доби, 16 жовтня, зниклих військових знайшли та затримали росіяни. Як зазначило джерело у розвідці, відстань від місця втечі становила близько 60 км. Наразі усіх 40 солдатів з КНДР, які перебували на попередніх позиціях, перемістили у Льговський район Курської області для подальшого залучення у штурмових діях на Курщині.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Військові з КНДР будуть готові воювати проти України з листопада — Буданов