У Львові розпочались переговори Зеленського та Ердогана

Сьогодні, 18 серпня, в Палаці Потоцьких у Львові розпочалися переговори президента Володимира Зеленського та глави Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана.

Про це повідомляє A Haber.

За даними ЗМІ, турецький президент прилетів до польського міста Жешув, а звідти наземним транспортом попрямував до Львова.

Зазначають, що Зеленський та Ердоган обговорять експорт українського зерна, а також мова піде про та «припинення українсько-російської війни дипломатичним шляхом».

Як пише CNN Turk, очільник Туреччини хоче обговорити з Зеленським прямі перемовини з путіним. За даними видання, кремлівський диктатор на переговорах з Ердоганом 5 серпня нібито натякнув, що хоче зустрічі з Зеленським.

Крім того, сьогодні мають відбутися тристоронні переговори українського президента  з Ердоганом та Генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррешем. Планують обговорити ситуацію на захопленій ЗАЕС на тлі російських обстрілів, а також місію до Оленівського СІЗО, де вбили українських полонених.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Україна, Туреччина та ООН офіційно підписали угоду щодо розблокування експорту зерна: усі подробиці