«Розстріл без суда і слідства»: медведєв закликав поновити смертну кару для диверсантів

Заступник путіна у радбезі рф дмитро медведєв пожалівся на «жовто-блакитних диверсантів» та фактично закликав повернути смертну кару для боротьби з ними.

Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

Зокрема, посадовець розповів про «молодих іноземних студентів», які вивели з ладу залізничні об'єкти в Уфі, та про громадян рф, які підпалюють військкомати та інші державні установи.

Осіб, які на ділі показують свою незгоду з російською агресією, медведєв назвав «уродами» та «відморозками» і закликав пригадати радянський досвід боротьби із «саботажниками» під час Другої світової — «розстріл без суда та слідства прямо на місці злочину».

«Тому що, якщо ти зрадник, який вчинив злочин у військовий час, то у тебе немає ні віку, ні національності, немає навіть права на захист свого життя», — заявив він.

Медевдєв побідкався, що у сучасній росії діє мораторій на смертну кару на відміну від інших великих ядерних держав (США, Китаю та Індії) і наголосив на можливості його скасування у разі зміни правових позицій конституційного суду рф.

«Це питання вибору засобів захисту інтересів наших людей, держави та суспільства», — вважає він.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Дмитро Медведєв погрожує Україні новими ударами і хоче повалити чинну київську владу