Рудик нагадала Притулі, що робота в партії відрізняється від виступів у клубах
Facebook Сергія Притули

Голова партії «Голосу» Кіра Рудик відповіла на бажання екскандидата у мери Києва Сергія Притули очолити партію. За її словами, робота в партії відрізняється від виступів у клубах.

Про це Рудик розповіла у коментарі виданню «Радіо Свобода».

«У нас у партії люди із шоу-бізнесу, яким ми дуже вдячні (як, наприклад, Святославу Вакарчуку), ведуть за собою людей. Але партійна робота — це не виступи в клубах, не виступи на стадіонах, це — системна, важка робота, яку не так приємно робити, як здається», — зазначила вона.

Притула підтримав перевибори керівництва «Голосу»

Рудик вважає, що як раніше, підтримка її партійцями зберігається. Процеси, що останнім часом відбуваються в «Голосі», вона назвала «хворобою росту». Голова партії запевнила, що вони обов’язково минуть.

«Пан Притула з нами півтора роки. За цей час у нього було багато різних амбіцій… Звичайно, це добре, що у людини у партії «Голос» є такі активні амбіції... Водночас маю зауважити, що ми будемо діяти винятково згідно з нашими процедурами: наш з’їзд відбудеться, як і заплановано, в середині літа, і він вирішить, чи мають ці амбіції право на існування», — підсумувала Рудик.

Напередодні Сергій Притула вийшов з керівництва «Голосу». Трохи згодом він підкреслив, що не йде з політики.

Притула бачить себе новим очільником «Голосу»