Садовий заявив, що «сам винен» у снігопаді у Львові, і вийшов з лопатою його прибирати (відео)
Пресслужба Львівської міської ради

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що він винен у снігопаді у Львові, де випало 35 см снігу. Саме тому мер міста вийшов разом із комунальниками і працівниками мерії розчищати місто.

Про це чиновник розповів у Facebook.

«У цьому снігопаді винен в першу чергу я, як міський голова. Це правило, яке я сам встановив і тільки так воно має працювати. Але все ж давайте не забувати про співвідповідальність за своє майно і побут. Як мешканець Львова я вчора і сьогодні разом зі сім’єю розчистив територію біля свого будинку… Так може зробити кожен», — сказав очільник міста у відеозверненні.

 
Допомагаємо комунальникам розчищати сніг

За прогнозами синоптиків, наступні 10 днів будуть непростими. Тому маємо організуватись і разом допомогти нашим комунальникам. Велике прохання до всіх власників бізнесу та інших організацій вийти на вулиці і прибрати сніг біля своїх офісів, магазинів та кафе. Власники автомобілів — прошу не паркуватись на проїжджих та пішохідних зонах. Це ускладнює прибирання. І дякую всім за допомогу! Ви круті!)

Posted by Андрій Садовий on Monday, February 8, 2021

Садовий закликав всіх мешканців міста, ОСББ, всіх власників бізнесу та інших організацій вийти на вулиці і прибрати сніг біля своїх офісів, магазинів, кафе та будинків.

Він також закликав власників автомобілів не паркуватись на проїжджих та пішохідних зонах, оскільки це ускладнить прибирання.

«Прогноз погоди на цей тиждень невтішний. Так виглядає, що снігопад не вщухатиме», — додав міський голова.

 

Закликаємо всіх небайдужих львів’ян сьогодні долучитись до загальноміського прибирання вулиць від снігу. Прогноз погоди...

Posted by Андрій Садовий on Monday, February 8, 2021

Chas News повідомляв, що на виборах мера Львова переміг Садовий. 

Примхлива погода. У Києві з’явилися власні дорожні метеостанції (фото)