«Санта-Барбара» 120-го калібру у Боярці. Там все-таки загинув від вибуху один чоловік

Поліцейські Київської області кажуть, що встановили особу чоловіка, який загинув під час вибуху в місті Боярка. Про це повідомила пресслужба Нацполіції на Facebook. Деталі сюжету, який підходить для голівудського трилера, доповнили журналісти «1+1».

Отже, підірвався нібито 34-річний чоловік, колишній мешканець Криму. У Боярці він, за версією поліції, зустрічався із жінкою. І не просто зустрічався, а купив їй машину за $40 тис. і на бізнес дав іще $30 тис. Принаймні, такі суми наводять журналісти ТСН.

Але потім пара посварилася, чоловік зажадав борг назад. Кохана відмовилася.

Потім поліція описує фінал, як у драматичному фільмі: чоловік вирішив кохану підірвати. Як пише поліція, він «обладнав майстерню, придбав необхідні речовини та зробив саморобний вибуховий пристрій».

Потім герой драми узяв каністру, на таксі доїхав до вулиці, де жила колишня кохана. Пройшов вулицею декілька хвилин… І підірвався.

«До місця проживання жінки він не дійшов декілька метрів — пристрій вибухнув у його руках», констатують правоохоронці.

Сила вибуху була аналогічна розриву міни 120 калібру. 

Відбувся вибух до п’яти кілограм тротилу, нам вдалося зібрати, як сказав експерт, фрагменти людського тіла. Вибух був настільки потужний, що фрагментів дуже мало

Добре, хоч шурупів та інших предметів у каністрі не було. Інакше вони розлетілися б, як шрапнель, і поранені на вулиці точно були б.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Слідство ще триває.

У Вінниці на території дитячого садочка вибухнув невідомий пристрій