СБУ і поліція прийшли з обшуками у павільйони ВДНГ та додому до її керівника
ВДНГ

Служба безпеки та Нацполіція проводять обшуки у павільйонах Національного експоцентру України (ВДНГ) та в квартирі генерального директора експоцентру Євгена Мушкіна.

«У мене в квартирі обшук… Офіс ВДНГ і павільйони обшукують поліція і СБУ. Телефоном користуватися мені заборонили», — написав Мушкін.

За словами гендиректора ВДНГ, він не очікував, що силовики будуть діяти в такій агресивній формі. Мушкін каже, що наразі вони вилучають документи та техніку.

 

У меня в квартире обыск, Дианка и малыши в шоке. Офис ВДНГ и павильоны обыскивают полиция и СБУ. Телефоном пользоваться...

Posted by Evgeny Mushkin on Tuesday, April 13, 2021

Як повідомила пресслужба Національного експоцентру, слідчі підозрюють керівництво ВДНГ у, начебто, зловживанні власним службовим становищем та одержанням неправомірної вигоди за передачу в оренду державного майна.

Мушкін вважає, що «багатьом буде легше, якщо доведеться його усунути, а на парковці експоцентру побудувати ТРЦ або захопити сквери всередині комплексу».

«Ми віримо, що зможемо захистити Експоцентр та продовжити розвиток місця, що наразі є одним із небагатьох прикладів успішного відродження та трансформації державної інституції України», — говориться в повідомленні.

СБУ вважає монополію MasterCard і Visa в Україні загрозою нацбезпеці