СБУ показала полоненого окупанта, який пішов на війну заради нових зубів (відео)
СБУ

Українські військові взяли в полон рецидивіста з Луганщини, який приєднався до армії окупантів, аби заробити грошей на зуби.

Раніше чоловік був шахтарем, але за фахом не працював давно. З 2006 року тричі мав судимість за торгівлю наркотиками і востаннє звільнився тільки у 2021, повідомляє пресслужба СБУ.

На війну з Україною пішов, щоб заробити грошей. 

«Щоби я міг вставити собі зуби хоч трохи. Як можна зуби вставити, якщо ніде ні роботи нема, нічого. Взяв і просто служив», — говорить загарбник. 

 
Російські окупанти взяли до армії рецидивіста з Луганщини, який прагне заробити на вставні зуби

Російські окупанти взяли до армії рецидивіста з Луганщини, який прагне заробити на вставні зуби Чоловік – колишній шахтар. Однак за фахом не працював давно. Починаючи з 2006 року, тричі був засуджений за торгівлю наркотиками. І востаннє звільнився тільки у 2021. Війну в Україні сприйняв як можливість підзаробітку. Одразу після повномасштабного вторгнення зателефонував у військкомат і невдовзі підписав контракт як доброволець. «Стал добровольцем из денежных мотивов. Чтобы я мог вставить себе зубы хоть немного. Как можно зубы вставить, если нигде ни работы нет, ничего. А за 15 рублей зубы не вставить нигде... Взял и просто служил», – говорить загарбник. Їх не навчали військової підготовки, а боєкомплекти та спорядження видали «для галочки». Та коли окупантам стало геть сутужно у Сєвєродонецьку, цих вояків відправили у зону бойових дій і поставили задачу: закріпитися на позиції. «Доброволець» задачу провалив, але на відміну від п’яти колег по службі, які загинули на його очах, залишився в живих. Тепер принаймні розуміє, що його використали, як «гарматне м’ясо». Наразі разом з іншими полоненими він дає свідчення слідчим СБУ. #СБУ #ЗупинимоОкупантів #stoprussia

Posted by Служба безпеки України on Tuesday, July 19, 2022

За його словами, військової підготовки окупанти йому не забезпечили, а відправили разом з іншими вояками у Сєверодонецьк. Там вони мали закріпитися на позиції, але не вдалося. П'ятьох окупантів знищили, решту взяли в полон.

Наразі разом з іншими полоненими чоловік дає свідчення слідчим СБУ.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

СБУ ліквідувала підпільну криптоферму, яка викрадала електроенергію на прифронтових територіях