СБУ показала, як «кадировці» знімають ролики про бої з соснами (відео)

Служба безпеки України отримала доступ до телефону одного з «кадирівців». Знайдені там відео підтверджують зйомки чеченськими найманцями постановочних роликів для ТікТоку.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

«Стало ще більш зрозуміло, чому деякі підрозділи кадирівців називають «тік-ток військами». Адже замість боїв з українськими захисниками, ці «піхотинці путіна» героїчно воюють з… соснами у лісах Луганщини», — розповіли у спецслужбі.

Так, на телефоні знайшли кілька дублів зйомок ролику про бої у сосновому лісі — СБУ їх змонтувала в одне відео.

 
СБУ отримала доступ до телефону одного з кадирівців, який приїхав на війну в Україну

СБУ отримала доступ до телефону одного з кадирівців, який приїхав на війну в Україну Із його вмісту, зокрема, стало ще більш зрозуміло, чому деякі підрозділи кадирівців називають «тік-ток військами». Адже замість боїв з українськими захисниками, ці «піхотинці путіна» героїчно воюють з… соснами у лісах Луганщини. І знаєте скільки дублів із пострілами РПГ потрібно зробити, щоб вийшли «яскравий» ролик і «масштабна» битва? Подивіться самі… 20 секунд у «тік-ток» – і ти майже виграв війну в трьох соснах… #СБУ #ЗупинимоОкупантів #stoprussia

Posted by Служба безпеки України on Monday, May 30, 2022

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Розвідка назвала імена 2425 «кадировців», які приїхали воювати в Україну