СБУ спіймала агентів фсб, які коригували удари по суднобудівним заводам (фото)
Фото: Суспільне Миколаїв

Служба безпеки України викрила агентів фсб, які збирали та передавали ворогу розвіддані про важливі інфраструктурні об’єкти, склади з пальним, дислокацію і переміщення живої сили і техніки ЗСУ.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

У результаті дій цієї агентурної мережі зруйновано та пошкоджено суднобудівні заводи «Екватор», «Кристал», «Океан», склади з паливно-мастильними матеріалами, завдано руйнувань об’єктам соціальної інфраструктури.

сбу затримання

Російські агенти здійснювали постійне візуальне спостереження за об’єктами, що цікавили ворога, і надсилали результати куратору, використовуючи відпрацьовані закриті канали електронного зв’язку.

СБУ

СБУ

Затриманим оголошено про підозру за статтею за несанкціоноване поширення інформації про переміщення зброї та боєприпасів. Їм вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, для пошуку зрадників та ворожих агентів у Миколаєві запровадили довгу комендантську годину з вечора 5 серпня до ранку 8 серпня.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

СБУ викрили агентурну мережу рф, яка розвідувала позиції ЗСУ на Донбасі