СБУ та ЗСУ уразили у Мелітополі секретний штаб росіян з купою офіцерів — ЗМІ (фото)

Нещодавно Служба безпеки і Збройні сили вдарили по секретній базі росіян у Мелітополі. Про це повідомляють кілька українських ЗМІ з посиланням на джерела в СБУ. Також вони опублікували фото результатів удару.

Зазначається, що спочатку СБУ виявила штаб окупантів на моторному заводі. Цю інформацію передали військовим, а потім разом з ними відпрацювали по цілі.

У результаті ракетного удару поранення отримали командувач і начальник штаб 58 армії рф, яка воює на Запорізькому напрямку. Також постраждали ще декілька десятків ворожих офіцерів, а близько десяти з них загинули.

Наслідки удару по базі росіян у Мелітополі

Точну дата операції не повідомляється, лише зазначається, що «це було днями».

Нагадаємо, 19 вересня Управління стратегічних комунікацій ЗСУ повідомило про удар по штабу окупантів у Мелітополі. Тоді мер міста Іван Федоров повідомив про щонайменше п'ять вибухів, найпотужніші з яких були у районі заводу Автокольорлит — раніше на ньому виготовляли деталі для двигунів автомобілів «Запорожець» та «Таврія».

20 вересня Радіо Свобода опублікувала супутникові фото наслідків удару. На них видно, що ракети уразили один з цехів заводу.

https://t.me/svoboda_radio/21253

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

З'явилися супутникові фото удару по командному пункту Чорноморського флоту