СБУ закликає до пильності на Великдень. Росія може влаштувати провокації

Російські війська можуть влаштувати криваві провокації на Великдень.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

«Підлості ворога достатньо, щоб влаштувати провокації навіть у Великдень – одне з найбільших християнських свят. Тож закликаємо українців бути особливо пильними у цей період», — наголосили в СБУ.

У зв’язку з цим главам церков просять мінімізувати кількість присутніх на святкових богослужіннях, а вірян — утриматися від масових скупчень у храмах та дотримуватися правил комендантської години.

Правоохоронці нагадають, що російська пропаганда поширила вже не одну заяву про можливі напади на віруючих зі сторони «націоналістів». Таким чином росЗМІ готують підґрунтя до можливих провокацій армії рф з метою звинуватити в них українських військових.

Так, ще 18 квітня російського національного центру управління обороною Михайло Мізінцев заявив, що «українські націоналісти» з мінометів планують на Великдень обстріляти храми у п'яти областях. А 22 квітня луганські бойовики на своїх інформесурсах повідомили про можливі обстріли храмів із РСЗВ та ракетами «Точка-У».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Це наші херачать». СБУ показала докази, що Росія сама обстрілює свої села