Що таке мультипіч, і чому варто її купити

Мультипіч це багатофункціональний кухонний прилад, який зовні нагадує мультиварку, а за принципом функціонування — електричний гриль та духовку. 

Об’єм чаші мультипечі Філіпс чи іншого бренду можна підібрати під кількість користувачів. До 5-6 літрів — вистачить на середньостатистичну родину з декількома дітьми. 

Причин для купівлі багатофункціональної компактної печі безліч, від тяги до кулінарних експериментів до бажання заощаджувати час на приготуванні їжі. 

Ідеальне доповнення кухонного інтер’єру

Приваблива та сучасна техніка чудово «вписується» в інтер’єр кухні. Колір можна підібрати на будь-який смак: є мінімалістичні та стримані чорні моделі, ефектні білі, елегантні сріблясті. На світлих мультипечах краще видно сліди їжі та бруду, а на темних — відбитки пальців. Догляд ідентичний, незалежно від візуальних характеристик.

Велика кількість автоматичних програм

З мультипічкою можна навчитися готувати ті страви, які здаються недосяжними для повсякденного раціону. Хрумкі нагетси, картопляні діпи з рум’яною скоринкою, соковиті бургери, апетитні байтси з м’яса — асортимент смаколиків максимально різноманітний.

Відсутність проблеми пригорання

Мультипіч можна залишити без нагляду, не боячись, що страва підгорить та прилипне до дна, стінок чаші. 

  1. Правильна тривалість приготування передбачена автоматичним режимом або задається вручну.
  2. Про завершення процесу сповіщає короткий звуковий сигнал.
  3. На внутрішню поверхню чаші нанесене спеціальне захисне (антипригарне) покриття. 

Довговічність

Якісні печі відрізняються надійністю та стабільністю. Вони зберігають початковий функціонал навіть через декілька років активного щоденного використання. 

Гарантія на мультипіч Тефаль становить 24 місяці. У інших виробників тривалість гарантійного обслуговування варіюється в межах 1-2 років. 

Додаткові функції для зручності

Комфорт та безпека експлуатації зумовлені, зокрема, підтримкою корисних допоміжних функцій. 

Виробники пропонують різноманітні «фішки»:

  • Дистанційне керування;
  • підтримка температури;
  • таймер відкладеного старту;
  • паралельне приготування кількох страв;
  • автоматичне відключення.

Ціни мультипечей залежать від технічного оснащення, габаритів та можливостей. Бюджетні моделі зазвичай компактні та менш потужні, а середні та вартісні — місткі та продуктивніші.