Серіали і приготування їжі. Дружина Олексія Резнікова розповіла про вільний час міністра оборони під час війни

В умовах війни з росією міністр оборони Олексій Резніков знаходить вільний час, щоб відволікатись. У цьому йому допомагають перегляд серіалів з дружиною і приготування іжі.

Про це розповіла Юлія Зорій, дружина міністра оборони, в інтерв’ю сomments.ua.

«У нього так мало вільного часу, що встигає хіба що фільм чи серіал трохи подивитися. Останній раз це був нашумілий «Венздей» ми дивилися його разом. А взагалі він полюбляє фантастику. Книги, до речі, теж вибирає в цьому жанрі. Ще вдосконалює свою англійську і за можливості готує», — розповіла дружина очільника Міноборони.

За словами Юлії, нещодавно Олексій готував вдома грибну юшку за карпатським рецептом. А ще міністр регулярно балує дружину смачною кавою, яку сам готує.

Також Юлія Зорій розказала, що у них з чоловіком є певний ритуал, який їх заспокоює у важкий час і додає віри.

«Ми мріємо, що подорожі повернуться в наше життя, і дуже детально проговорюємо поїздки. До дрібниць — куди вирушимо, як будемо добиратися, що цікавого там побачимо, що замовимо поїсти. Це додає нам сил і віри в те, що все у нас буде добре», — каже Юлія.

Хто така Юлія Зорій: біографія, робота і особисте життя

З 2020 року Юлія Зорій є дружиною Олексія Резнікова — чинного міністра оборони, колишнього віцепрем'єра — міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Народилась Юлія в родині військового — 3 червня 1986 року. Коли Юлії було 12, її сім’я оселилась у Чернівцях. Там вона закінчила факультеті історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету. Там же пізніше отримала диплом за спеціальністю «Практична психологія».

Восени 2011 року Юлія Зорій переїхала до Києва і розпочала роботу на ранкових ТБ-шоу — на ТРК «Україна», а згодом на телеканалі «Ера». Була ведучою програми «Ранок у великому місті» на ICTV.

25 липня 2020 року вийшла заміж за Олексія Резнікова. Чоловік — на 20 років старше за Юлію. Дітей пара поки не має.

Ким працює Юлія Зорій, дружина міністра оборони

Від початку війни на каналі, де працювала Юлія Зорій, виходить «Єдиний марафон новин», тому зараз дружина міністра оборони реалізовує себе як психолог.

З першого дня повномасштабної агресії Юлія працювала на безкоштовній гарячій лінії психологічної підтримки. Останні кілька місяців співпрацює з проєктом з відновлення ментального здоров’я жінок, що постраждали від війни.

Також Юлія Зорій веде приватні консультації.

Водночас жінка каже, що не дає поради чоловіку як професійний психолог.

«Він не потребує моїх підказок, сам усьому дає раду. Жартую, що не я його підтримую, як психолог, а навпаки. Єдине, що перед важливими зустрічами моніторю, як Олексій тримається. Коли бачу, що дуже засмучений, обережно питаю: «Ти втомився? Чи чимось стурбований? Якщо хочеш, можемо про це поговорити», — пояснює дружина міністра оборони.

Chas News повідомляв, що Резніков може піти з посади міністра оборони, а на його місце розглядають очільника ГУР Кирила Буданова.

Сам міністр прокоментував ці чутки. А згодом про ситуацію із звільненням міністра розповів Давид Арахамія.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Бойові соколи F-16. Що відомо про винищувачі, які може отримати Україна