Сєвєродонецьк тримається: на відміну від Кадирова ми говоримо правду — Гайдай

Росіяни захопили більшу частину Сєвєродонецька, проте наші військові утримують позиції та навіть проводять локальні контрнаступальні операції.

Про це Сергій Гайдай, голова Луганської ОВА, розповів в ефірі телемарафону.

За його словами, українські військові завдають великих втрат ворогу та беруть полонених. Гадай переконує, що Сєвєродонецьк тримається і має всі шанси на швидке звільнення.

«Усім скептикам хочу сказати: не потрібно Сєвєродонецьк списувати з рахунків. Ще зарано. Місто тримається і, на відміну від Кадирова, ми говоримо правду. Тому коли він каже, що місто повністю під контролем кадировців, то ми запрошуємо його зробити відео. А ми зі своєї сторони будемо максимально допомагати нашим військовим, щоб вони могли повністю виконувати свої завдання та навіть можливо очистити місто від російської армії», — зазначив голова ОВА.

Він також прокоментував заяву Олексія Арестовича, радника голови Офісу президента, що відступ з частини міста був військовою хитрістю з метою «заманити російські війська у пастку».

«Наші війська нанесли жорсткий контрудар і зараз нищать московських товаришів на м'ясо — не дивлячись на їх перевагу у авіації та артилерії», — написав Арестович у своєму телеграм-каналі.

За його словами, російське командування зараз кидає додаткові сили вже не для повного захоплення міста, а для утримання зайнятої раніше частини.

Гайдай цю заяву не підтвердив, але й не спростував.

«Просто скажу так: нашим захисникам дійсно вдається проводити певні локальні військові операції, добиватися успіху і це дає нам шанс та надію, що і у майбутньому це може відбуватися. Більше того дійсно може змінитися ситуація і по самому місту», — сказав голова ОВА.

 

‼️Сєвєродонецьк тримається і має всі шанси на швидке звільнення. Захисники успішно проводять локальні операції, беруть полонених, мають все необхідне, аби гнати орків з обласного центру‼️ Більше офіційної інформації у моєму Telegram-каналі https://t.me/serhiy_hayday

Posted by Сергій Гайдай on Thursday, June 2, 2022

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У бомбосховищах під заводом «Азот» ховається 800 людей — Гайдай