«Шукають нову тактику». Військові не виключають повторну атаку ворога вдень 16 лютого

Протягом дня 16 лютого росія може знову масово обстріляти Україну. Ворог вишукує нову тактику, аби обійти нашу протиповітряну оборону.

Про це в ефірі телемарафону повідомила Наталія Гуменюк, начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України.

«Цілком ймовірно (що обстріл повториться, — Прим. Ред.), оскільки вони вишукують нову тактику, яка буде для них результативною. Згадаємо попередні масовані ракетні атаки і співвідношення запущених і знищених ракет силами протиповітряної оборони. Воно дійсно не влаштовувало військово-політичне керівництво країни-агресорки», — заявила вона.

Нагадаємо, в ніч на 16 лютого росія знову атакувала Україну ракетами та дронами. Окупанти випустили 32 ракети різного типу, з яких 16 вдалося збити силам ППО.

Керівник ОП Андрій Єрмак заявив про «прильоти» на півночі та заході, а також у Дніпропетровській та Кіровоградській областях. Він зазначив, що окупанти змінили тактику. Вони проводять активну розвідку та запускають фальш-цілі.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Над Києвом виявили шість повітряних куль. По них відпрацювали сили ППО