«Шум» Go_A потрапив у топи музичних чартів iTunes, Apple Music та Spotify
Getty Images

Після виступу на «Євробаченні-2021» пісня «Шум» українського гурту Go_A потрапила в топи чартів музичних сервісів iTunes, Apple Music та Spotify.

«Шум» увійшла в топ-10 світового чарту пісень iTunes. Трек українського гурту посідає восьму сходинку.

В чарті європейських пісень Go_A знаходиться на п’ятому місці. У світовому рейтингу стрімінгового сервісу Apple Music «Шум» наразі перебуває на 52 сходинці.

Водночас в багатьох країнах композиція входить у першу десятку рейтингів Apple Music: у Литві (четверте місце), Нідерландах (шосте місце), Естонії (сьоме місце), Швеції (восьме місце), Фінляндії (десяте місце).

Також «Шум» потрапив до списку топ-50 найвірусніших пісень сервісу Spotify (друге місце). У глобальному рейтингу платформи пісня наразі посідає 69 місце.

Довідка

Chas News повідомляв, що на «Євробаченні» Україна посіла п’яте місце за сумою балів від журі країн-учасниць та голосів телеглядачів. Якби результат конкурсу визначали виключно глядачі, то пісня «Шум» опинилася б на другій сходинці.

Напередодні соліст гурту Maneskin, який переміг на «Євробаченні» цьогоріч, Даміано Давид заявив, що виступ виступ українського гурту Go_A був найкращим на конкурсі.

Стильно та зі змістом. Що означають костюми українських учасників на «Євробаченні»