Швидше не зарядишся. Porsche потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Porsche Taycan опинився у Книзі рекордів Гіннесса як електромобіль, який витратив найменше часу на зарядку для подорожі через всю територію США.

Про це пише 3DNews.

Для подолання маршруту Лос-Анджелес— Нью-Йорк, довжина якого складає 4535,2 км, машину загалом заряджали 2 години, 26 хвилин і 48 секунд.

Кермував автомобілем Уейн Гердес — визнаний майстер економного водіння та автор терміна «гіпермілінг». Під цим терміном мається на увазі застосування спеціальних налаштувань та прийомів керування для максимально ефективної витрати палива або заряду машини.

Як уточнили в Porsche, Гердес протягом усієї поїздки дотримувався «нормальної» швидкості, але іноді, якщо це дозволяла батарея, розганявся трохи швидше.

Сама машина була оснащена фірмовою батареєю Performance Plus, більш ємною порівняно з базовим варіантом, а також підтримувала технологію адаптивного круїз-контролю.

Щоб офіційно зафіксувати рекорд Гіннесса, під час всієїї поїздки вівся відеозапис, а положення машини відстежувалося GPS.

Раніше Chas News повідомляв, що українці купили рекордну кількість електромобілів за 2021 рік. Які моделі були найпопулярнішими.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Американець навчився майнити криптовалюту на електромобілі Tesla