Сили оборони відійшли з села Ласточкине поблизу Авдіївки — ОСУВ «Таврія»

Українські військові відійшли з села Ласточкине поблизу Авдіївки. Про це повідомив речник ОСУВ «Таврія» Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону.

За його словами, підрозділи ЗСУ відсутпили, щоби організувати оборону по лінії населених пунктів Орлівка, Тоненьке й Бердичі та не допустити просування російських військ далі в західному напрямку.

За його інформацією, російські війська збільшили кількість авіаударів та штурмів. 26 лютого вони завдали 45 авіаударів та здійснили 72 штурми, з яких 25 на Авдіївському напрямку та 40 на Мар'їнському.

«Попри тиск противника наші підрозділи ведуть активну оборону, діють маневрами і найскладніша ситуація на Авдіївському та Мар’їнському напрямках», — заявив Лиховій.

Відзначимо, що аналітки Deep State повідомляли про відхід наших бійців з Ласточкиного ще 24 січня. Однак наступного дня в ОСУВ «Таврія» переконували, що ЗСУ ще утримували західну околицю села.

Орієнтовна лінія фронту біля Авдіївки станом на завершення 26 лютого / Deep State

У нічному зведенні Deep State писало, шо 25 лютого ворог вже намагався закріпитися в крайніх хатах у Орлівці та на околицях Тоненького. Також, за їх даними, росіяни мали успіх південніше Сєверного.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Ситуація складна на багатьох напрямках — Сирський (відео)