Сили ППО збили 26 з 38 «шахедів»: куди влучила решта (оновлено)

У ніч на 26 вересня росіяни запустили 38 «шахедів». 26 з них збили сили ППО.

Про це повідомляє пресслужба Повітряних сил ЗСУ.

Ворог атакував безпілотниками з південно-східного напрямку. Частину з них запустили з Приморсько-Ахтарська у Краснодарському краї рф, а інші з мису Чауда у Криму.

По маршруту слідування ударних дронів працювала винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи.

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що решта «шахедів» вдарила про припортовій інфраструктурі в Ізмаїльському районі.

Постраждали двоє чоловіків, водії вантажівок. Одному з них медичну допомогу надали на місці, другого з важкою травмою руки госпіталізували.

Пошкоджено будівлю пункту пропуску, складські приміщення, близько 30 вантажівок, 6 фур загорілися. Вогнеборці вже ліквідували пожежі.

Також «шахеди» влучили в інфраструктурний об'єкт на Черкащині, розповів голова ОВА Ігор Табурець. Попередньо без потерпілих. Наразі триває ліквідація наслідків.

Також ввечері 25 вересня, близько 21:00, росіяни вдарили ракетою в обʼєкт інфраструктури на околицях Миколаєва, а зранку поцілили у підприємство в Кривому Розі.

Оновлено

Сили оборони півдня повідомили, що на Одещині сили ППО збили 10 дронів, на Миколаївщині — 6, на Херсонщині і Кіровоградщині — по 3. Військові також показали фото наслідків удару по прикордонній та припортовій інфраструктурі на Одещині.

Також ворог по Кисілівці на Херсонщині завдав ракетного удару з тактичної авіації, імовірно ракетою Х-59. 
Значних пошкоджень зазнали півтора десятки будинків,  4 цивільних отримали поранення.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Генштаб ЗСУ розповів про втрати ворога станом на 26 вересня