Сили ППО знищили 4 з 6 крилатих ракет та 10 дронів «Shahed-136» (оновлено)

Сили протиповітряної оборони знищили 12 ворожих цілей. Про це повідомило Повітряне командування «Центр».

«Сьогодні 19 жовтня станом на 15:00 силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування «Центр» Повітряних Сил збито 2 крилаті ракети та 8 БПЛА, ще 2 крилаті ракети приземлено силами ППО Сухопутних військ», — йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося про дві збиті ракети на Чернігівщині.

Повітряне командування «Центр» — оперативне об'єднання Повітряних сил ЗСУ у центральній частині території України (Вінницька, Житомирська, Київська, Черкаська, Чернігівська та частково Полтавська, Сумська, Кіровоградська області).

Оновлено

Повітряне командування ЗСУ уточнило, що сили ППО збили 4 з 6 крилатих ракет та 10 «Shahed-136».

О 12.05 ворог атакував Україну з північно-східного напрямку стратегічною авіацією. Із бомбардувальників-ракетоносців – Ту- 95 та Ту-160 випущено шість крилатих ракет Х-101/Х-555.

Одну ракету було знищено винищувальною авіацією, одну зенітним-ракетним підрозділом у зоні відповідальності Повітряне командування «Центр». Ще дві ракети – збито протиповітряною обороною Сухопутних військ на Чернігівщині.

Одночасно з ракетним обстрілом окупанти атакували Україну дронами-камікадзе «Shahed-136» з північного напрямку, зокрема з території білорусі. Станом на 15.30 десять безпілотників було знищено протиповітряною обороною Повітряного командування «Центр».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Російські ракети уразили енергетичний об'єкт на Вінниччині