Син Джо Байдена Хантер зайнявся кар'єрою художника
artnet

Син президента США Джо Байдена, адвокат і колишній лобіст Гантер Байден присвятив своє життя мистецтву. Він готується до своєї першої персональної виставки.

Гантер залишив орендований за $5,4 млн будинок в Веніс-Біч, штат Каліфорнія, і переселився в більш тихий район Лос-Анджелеса на узбережжі. Тут він пише картини. Про це повідомляє artnet.

У сина президента Штатів є арт-дилер Жорж Бержес, студія і база колекціонерів. Цієї осені роботи Байдена-молодшого покажуть на виставці в Нью-Йорку. За словами Бержеса, ціни варіюються від $75 тис. за роботи на папері до $500 тис. за великомасштабні картини.

Байден зазвичай малює на столі, на горизонтально розташованому полотні, і не «повністю уявляє, що вийде».

Хантер Байден

Він створює роботи на полотні, металі та японському папері, його твори часто багатошарові, з елементами фотографії, живопису, колажу і поезії. Деякі з них представляють собою геометричні абстракції, наповнені візерунками і частково галюциногенні. Інші зображують дерева, листя і частини тіла у вигляді витягнутих рук.

«Я малюю не на основі емоцій або почуттів, які, на мій погляд, дуже ефемерні. Для мене живопис — це радше спроба виявити універсальну істину», — говорить Байден.

Байден прокоментував розслідування щодо свого сина