Сингапурцям платитимуть за сон, спорт та харчування. Втім лише власникам «яблучних» гаджетів

Влада Сингапуру підготувала спеціальний бонус своїм жителям, якщо ті будуть правильно харчуватися, регулярно займатися спортом і достатньо спати. Його розмір складе 380 сингапурських доларів ($280). Акція триватиме два роки. Брати участь в ній зможуть власники айфонів та годинників Apple. Після реєстрації у мобільному додатку LumiHealth учасники отримають поради щодо ведення здорового способу життя. Програма збиратиме та аналізуватиме дані учасників. За виконання завдань та досягнення цілей сингапурці зможуть отримати грошову винагороду.

«Весь світ зараз стикнувся з проблемою COVID-19. Але ми повинні продовжувати інвестувати у своє майбутнє. І немає кращої інвестиції, ніж у власне здоров’я», — відзначив заступник прем’єр-міністра Сингапуру Хенг Сві Кіт.

Сингапурців заохочуватимуть більше ходити пішки, робити фізичні вправи, займатися плаванням та йогою. Також програма нагадуватиме про необхідність медогляду і профілактичних щеплень. Додаток можна буде завантажити з App Store у жовтні 2020 року. Зазначимо, що саме в Сингапурі Apple днями відкрив футуристичний магазин, що плаває (на фото).

Раніше Сhas News провів онлайн презентації нових продуктів Apple.