Сирський назвав свої головні завдання на посаді Головнокомандувача ЗСУ

Новий Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський опублікував перше звернення до військовослужбовців після призначення на посаду та окреслив свої основні завдання.

Серед них:

  • Чітке та детальне планування дій усіх органів військового управління, об’єднань, з’єднань і частин з урахуванням потреб фронту у новітній зброї, яка надходить від міжнародних партнерів;
  • Найшвидший і раціональний розподіл та доставка усього необхідного для бойових частин;
  • Штаби усіх рівнів мають знати усі без винятку проблеми фронту та володіти ситуацією на кожній його ділянці;
  • Дотримання балансу між виконанням бойових завдань та відновленням частин і підрозділів з інтенсифікацією навчання та підготовки особового складу. «Життя і здоров’я військовослужбовців завжди були та є головною цінністю Української армії», — заявив Сирський.
  • Запровадження нових технічних рішень і масштабування успішного досвіду, зокрема, застосування безпілотних систем і сучасних засобів радіоелектронної боротьби.

«Лише зміни та постійне удосконалення засобів і методів ведення бойових дій дасть змогу досягти успіху на цьому шляху», — наголосив новий Головнокомандувач ЗСУ.

Відзначимо, що приблизно такі ж самі завдання поставив Сирському президент Володимир Зеленесенький.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Валерію Залужному та Кирилу Буданову присвоїли звання Героя України