Володимир Зеленський провів нараду з очільниками обладміністрацій: про що говорили

У понеділок, 15 липня, президент України Володимир Зеленський провів нараду з начальниками обласних військових адміністрацій. Ключовими темами наради стали оперативна ситуація в областях, фортифікації та енергетика.

Про це повідомили на сайті Офісу президента.

Також Зеленський наголосив, що головам обласних військових адміністрацій необхідно зустрітися з урядовцями, аби якнайшвидше розв’язати проблеми в громадах. Зокрема тих, що стосуються безпеки, енергетики, опалювального періоду й навчального процесу.

Окремо на нараді обговорили важливість налагодження співпраці з представниками американських штатів. За його словами, разом регіони можуть взаємодіяти в питаннях енергетики, освіти, медицини, реабілітації, забезпечення укриттів.

«Ми домовилися про можливість побудувати прямі контакти між головами обласних адміністрацій, громадами не лише через центральну владу. Вони готові займатися допомогою. І в них є велике бажання працювати на рівні регіональних структур. Тому хотів би, щоб ви зайнялися цим проєктом і почали готувати його. Думаю, на осінь можна зібрати американських колег», — сказав Зеленський.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Україна готує безпекові угоди із Чехією, Словенією та Ірландією — Зеленський