Скоро весілля. Брітні Спірс оголосила про заручини з Семом Асгарі
Getty Images

39-річна Брітні Спірс, американська поп-співачка оголосила про заручини з 27-річним Семом Асгарі, фітнес-тренером і актором.

Про це пара повідомила у соцмережах.

«Не можу в це повірити», — підписала Спірс відео в Instagram з нареченим і каблучкою з величезним діамантом.

Асгарі виявився ще менш багатослівним — доволі провокаційне фото з коханою і каблучкою на своїй сторінці він прокоментував лише парою смайлів.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Його агент Брендон Коен підтвердив CNN цю новину, зазначивши, що пара «зворушена наданою їм підтримкою, відданістю і любов'ю».

Видання Page Six дізналося, що автором платинової каблучки Спірс є нью-йоркський дизайнер Роман Малаєв. Вона прикрашена круглим діамантом в 4 карати та розсипом дрібніших каменів. На внутрішній частині кільця вигравіювано слово «Левиця».

Пара разом вже майже п'ять років — Брітні Спірс познайомилася з танцюристом і персональним тренером Семом Асгарі на зйомках кліпу на свою пісню Slumber Party в 2016 році.

Про заручини вони повідомили після несподіваного повороту у судовій тяжбі Брітні Спірс з її батьком, з якого вона вимагає зняти обов'язки її опікуна.

Лише кілька днів тому Джеймі Спірс звернувся до суду з клопотанням про припинення опікунської угоди, яка була укладена вже 13 років тому — він почав розпоряджатися коштами і нерухомістю своєї дочки після того, як у 2008 році вона перенесла низку нервових зривів.

Для Брітні Спірс це буде вже третій шлюб — вперше вона вийшла заміж за друга дитинства Джейсона Олександра (пара розійшлася через 55 годин), а вдруге вона три роки була одружена з Кевіном Федерлайном, який відсудив у неї право опіки над двома їхніми дітьми.

Батько Брітні Спірс вирішив відмовитися від опікунства над донькою. Адвокат співачки назвав це «великою перемогою»