«Слуга народу» збереться на з’їзд 13 березня, аби змінити систему управління партією
Слуга народу

Партія «Слуга народу» проведе з’їзд у суботу, 13 березня. На порядку денному — зміни у системі управління партією. Про це повідомляє пресслужба політсили.

На з’їзді «Слуги Народу» ми розглянемо питання змін у системі управління партією. Хочемо зробити її більш сучасною, яка реально об’єднає людей, які прийматимуть політичні рішення — як на місцях, так і в центральній владі

Партія збереться у Києві. У ньому візьмуть участь народні депутати, депутати місцевих рад від «СН» і делегати від кожної з областей.

На порядку денному — організаційні та програмні питання: нова редакція статуту партії та вибори до керівних органів. А також обговорення нового документу — доктрини політичної партії «Слуга народу».

Попередній з'їзд пропрезидентської партії «СН» був у лютому. Тоді політсила висувала кандидатів на довибори до ВР.

Партія вирішила створити «Зе!Молодіжку»

Лідер політичної партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко заявив, що політична сила має намір утворити молодіжне крило партії.

Він сказав «Інтерфакс-Україна»: «з ініціативою про утворення молодіжного крила партії виступили депутати та молодіжні лідери з усієї України під час зустрічі в Києві 27 лютого».

Корнієнко назвав молодіжне крило партії спільнотою активних і креативних людей, які поділяють ідеї та принципи президента Володимира Зеленського.

Молодіжна організація, ймовірно, втілюватиме законопроєкт «Про основні засади молодіжної політики», який зареєстрований у ВР. Також серед завдань «молодіжки» — інформування молоді та комунікація.

Координатором «Зе!Молодіжки» став нардеп від «СН» Олександр Санченко, один із авторів законопроєкту «Про основні засади молодіжної політики». Йому 32 роки.

Як ми писали раніше, НАЗК заявило, що припиняє державне фінансування партії «СН».

1 лютого фракція «Слуга народу» на своєму засіданні виключила зі своїх лав опального нардепа Олександра Дубінського.

«Слуга народу» не говорила з «Голосом» про коаліцію — Корнієнко