Смерть у військкоматі на Тернопільщині: у ТЦК заявили, що причиною стала епілепсія

У Тернопільскому територіальному центрі комплектування заявили, що 49-річний чоловік, якому стало погано у військкоматі, помер у лікарні через напад епілепсії.

Про це повідомили у пресслужбі ТЦК СП.

25 лютого цей чоловік прибув до ТЦК, аби звірити військово-облікові документи та пройти ВЛК. Але через алкогольну інтоксикацію медкомісію він не проходив. А вже 27 лютого, коли він перебував на території ТЦК,  у військовозобов’язаного почалися судоми — він впав на землю та вдарився головою.

Тоді працівники ТЦК надали йому першу допомогу і викликали швидку.

«Він був доставлений до КНП «Бучацька міська лікарня» каретою швидкої медичної допомоги із діагнозом: напад судом амнезії епілепсії. 29.02.2024 він помер в приміщенні лікарні попередній діагноз епілепсія, судомний синдром», — йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що він хворів епілепсією, а на його тілі були забої та синці. Перед цим медики констатували смерть, причиною якої стала черепно-мозкова травма. 

Водночас поліція у коментарі hromadske розповіла, причиною називають закриту черепно-мозкову травму, властиву при падінні.

«Тобто він упав від епілепсії, тоді вдарився головою і вся історія. А російські боти роздувають, що його побили і вбили, а наші люди ведуться на це», — сказав співрозмовник.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Жителі Космача подали заяву на жінку, яку ж самі побили за підозрою у роботі на ТЦК (відео)