Сорос: єдиний спосіб зберегти нашу цивілізацію — якнайшвидше перемогти путіна

Мільярдер-фінансист Джордж Сорос вважає, що вторгнення Росії в Україну, можливо, стало початком Третьої світової війни і тому зараз важливо завдати поразки володимиру путіну.

Про це він заявив на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, повідомляє Reuters.

«Вторгнення могло бути початком Третьої світової війни і наша цивілізація може не пережити її. Найкращий і, мабуть, єдиний спосіб зберегти нашу цивілізацію — якнайшвидше перемогти Путіна. У цьому суть», — наголосив Сорос.

При цьому на думку філантропа, Путін, який каже, що «спецоперація» йде за планом, насправді вже вважає, що вторгнення було помилкою і готується до переговорів про припинення вогню.

«Але перемир'я є недосяжним, тому що йому не можна довіряти. Чим слабкішим стає Путін, тим більш непередбачуваним він стає», — сказав Сорос.

Мільярдер відмітив, що російський напад на Україну 24 лютого призвів до загибелі тисяч людей, переміщення мільйонів і викликав побоювання щодо найсерйознішої конфронтації між росією і США з часів Карибської кризи 1962 року.

«Я не можу передбачити результат, але Україна безперечно має шанси на перемогу», — відзначив Сорос.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Святий грішник. Чому Сорос — ідеальний ворог?