Співачка Madonna випустила NFT на підтримку українських дітей, які постраждали від війни (фото)

Співачка Madonna та NFT-творець beeple створили NFT-триптих Mother of Creation.

Її виставлять на аукціон, а отримані кошти передадуть трьом благодійним організаціям у світі. Серед них і український фонд «Голоси дітей».

Про це у Facebook повідомив один із його засновників Азад Сафаров.

Створена колекція — це три короткі відео. 

NFT під назвою «Мати природи», «Мати еволюції» та «Мати технології» є відео з зображенням 3D-копії Мадонни.

На першому — «Мати природи» — вона народжує дерево в лабораторії, другому — «Мати еволюції» — дає життя метеликам в аниутопічному, зруйнованому місті, а в третьому — «Мати технології — зображена серед механічних сороконіжок в пишному саду.

Аукціон з продажу проходитиме два дні, платформа MoonPay, яка збиратиме кошти аукціону, виділить додатково по $100 тис. кожній з трьох організацій.

«Я не можу вам розповісти, як багато я плакала, думаючи про жінок і дітей в Україні, розділених один з одним, відірваних від батьків, від братів. Я не можу собі уявити втрату дитини чи бути відірваною від них. А українці втратили своїх родичів, втратили домівки, вони живуть на межі. Тому для мене було важливо вибрати організацію, яка могла б ефективно допомогти цим людям», — заявила Мадонна.

Через озброєну агресію росії в Україні загинуло щонайменше 226 дітей і 416 поранені.

Раніше повідомлялось, що в Україні створили воєнний музей цифрових об’єктів.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Продається Медведчук». Зображення політика в кайданках виставили на NFT-аукціон