Співак Melovin здійснив камінг-аут на Atlas Weekend та заявив, що сцену вирізали з трансляції
УНІАН

Костянтин Бочаров (Melovin), український музичний виконавець, здійснив камінг-аут на сцені Atlas Weekend 5 липня.

Співак виклав в Instagram відео, на якому він цілує дівчину та хлопця після виступу, а потім з’являється в кадрі із прапором ЛГБТ.

Melovin стверджує, що телеканал M1, який транслює захід, вирізав цей момент із трансляції й не завантажує його на YouTube.

«Ми не боїмося рухатися вперед, відчувати ритм часу та йти в ногу з іншими демократичними країнами. Та цьому рухові заважають тільки старі склепи, спостерігачем яких я був сьогодні», — написав виконавець у соцмережах.

Реакція керівництва телеканалу

Сергій Перцев, директор М1, написав у Facebook, що про такі акції треба попереджати заздалегідь.

«Як камінг-аут підготуєш, так на ньому й попливеш», — заявив керівник телеканалу.

Реакція StarLightMedia

У медіагрупі, до якої входить M1, зазначили, що раді вітати вчинок Melovin, який зробив одну з перших таких заяв серед публічних людей в Україні.

«Нам всім шкода, що настільки важливий момент заяви артиста не потрапив у прямий ефір», — написали на сторінці StarLightMedia у Facebook.

За словами компанії, момент із камінг-аутом не показали через відсутність підготовки. Канал не знав про заплановану акцію, тому трансляція продовжилась за традиційними принципами ефіру.

Однак у медіагрупі анонсували великий матеріал про камінг-аут та пришвидшену роботу над концертною версією ефіру.

Хто такий Melovin

Костянтин Бочаров — 24-річний український співак родом з Одеси. Як виконавець став відомим після виходу у фінал Національного відбору на «Євробачення-2017» та участі в «Євробаченні-2018» у Лісабоні, де посів 17-те місце.

У Тбілісі скасували ЛГБТ-марш через напади на учасників та журналістів